Mötesbokning

Mötesbokning är en effektiv metod för att öka företagets försäljning och för att maximera antalet kunder.

Genom att anlita en mötesbokare kan ni få hjälp med att bearbeta potentiella kunder och att sälja in er produkt på bästa sätt, samtidigt som ni kan gå på möten och fokusera på att fånga in kunden.

Av erfarenhet vet vi att mötesbokning öppnar upp för många nya affärer och bör helt klart vara en möjlighet att se positivt på.

Vad är mötesbokning?

Mötesbokning är en tjänst för företag som innebär att man anlitar en extern mötesbokare som hjälper företaget att boka nya möten med potentiella kunder. Därför är mötesbokning ett effektivt sätt att driva in nya kunder till företaget, och på så sätt öka företagets försäljning.

Vad gör en mötesbokare?

En mötesbokare agerar telefonförsäljare och säljer in er produkt/tjänst till nya potentiella kunder. Samtidigt som mötesbokaren ser till att den potentiella kunden förstår värdet av er produkt/tjänst. När er säljare sedan tar över kunden, vet denne redan vad ni jobbar med och vad ni kan erbjuda. Därefter är det upp till er att driva in kunden.

Vad kostar mötesbokning?

Att ange ett exakt pris för vad mötesbokning kostar är nästintill omöjligt här och nu. Priset kan variera mellan olika företag, och det är många faktorer som är avgörande för vad mötesbokningen kostar. Det kan exempelvis vara hur mycket hjälp ni vill ha, hur komplicerad er produkt/tjänst är osv. Mitt bästa tips är att ni tar kontakt med flera mötesbokare och jämför priserna mellan olika företag.

Vad är syftet med mötesbokning?

Syftet med mötesbokning är att fler kundmöten ska generera fler kunder till företaget, samtidigt som era anställda slipper lägga tid på att agera telefonförsäljare, då mötesbokaren utför den tjänsten åt er. Istället kan era säljare gå på möten med potentiella kunder och sälja in er produkt på bästa sätt, som förhoppningsvis leder till en ny kund åt ert företag.

Mötesbokning kan även vara bra när affärerna går trögt och ni har svårt att driva in nya kunder till företaget. Kanske är det en svår tjänst som ska säljas in och då är en professionell mötesbokare expert på den första kontakten och att sälja in er produkt.

Läs mer